Leuke manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Typ in de zoekfunctie van Youtube eens ‘Pregnancy announcement’ en je krijgt de leukste filmpjes te zien van stellen die hun ouders, vrienden en andere familieleden vertellen dat ze een kindje verwachten. De een doet pakt het nog origineler aan dan de ander, maar er zijn een aantal klassiekers bij die gegarandeerd zorgen voor een enorme verrassing!

Zeg het met een cadeaubaby daddy mommy
Verjaardagen, Kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar: één van de beste manieren om te vertellen dat je een kindje krijgt is door middel van een cadeautje. Laat het uitpakken door je ouders of vrienden en let dan eens goed op hun reacties! Tijdens Sinterklaas is het bijvoorbeeld leuk om de grootouders in spé te verrassen met chocoladeletters die ‘oma’ en ‘opa’ spellen. Een ingelijste echofoto doet het ook altijd goed, evenals een slabbetje of shirtje met daarop een tekst als ‘Dit slabbetje is voor bij opa en oma’.

Geef een EHBO-koffer
Geen enkele opa of oma kan zonder een koffer voor EHBO: Eerste Hulp Bij Oppassen. In dit koffertje doe je een aantal spullen die nodig zijn tijdens het oppassen. Een speentje, luiers, spuugdoekjes, een speeltje, een lepeltje en niet te vergeten: een blikje energydrink. Dat zullen ze nodig hebben.

Laat ze lekker puzzelengeboorte aankondiging
Tegenwoordig kun je zelf hele leuke puzzels laten maken. Je kunt een puzzel doen van de echofoto of een puzzel met daarop een tekst waaruit blijkt dat je ouders opa en oma worden. Ook leuk is het om een puzzel te maken met daarop een poppetje. Laat ze lekker puzzelen totdat ze erachter komen dat er nog één puzzelstukje ontbreekt. Uiteraard is dat het puzzelstukje die komt op de plaats van de buik…

Schakel grote broer of zus in
Hoe leuk is het om de grote broer of zus in spé in te schakelen om opa en oma te vertellen dat zij voortaan hun aandacht mogen gaan verdelen! Je kunt je oudste een t-shirt aan laten trekken met daarop een tekst, maar je kunt ook wanneer de oudste nog klein is de zwangerschapstest door hem of haar laten overhandigen.

beboorte aankondiging zusjeVrienden vertel je het met bierviltjes
Heb je binnenkort een gelegenheid waarbij je veel vrienden uit kunt nodigen? Laat dan de echofoto op bierviltjes drukken! Het zal even duren voordat ze doorhebben waar hun glas eigenlijk op staat, maar als ze het eenmaal door hebben dan blijven ze er de hele avond naar kijken! Grote kans trouwens dat je de bierviltjes aanhet einde van de avond niet meer terugziet, deze gaan vast mee naar huis!


Geplaatst

in

door

Reacties

0 reacties op “Leuke manieren om te vertellen dat je zwanger bent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *