geboortekaartje

De leukste sites voor geboortekaartjes!

Als je zwanger bent dan wordt het op een gegeven moment tijd om je te gaan oriënteren op de geboortekaartjes! Dat is natuurlijk een onwijs leuke klus, maar er is zoveel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom hebben wij de drie leukste websites voor geboortekaartjes op een rijtje gezet om je zoektocht wat makkelijker te maken.

De laatste trends bij Koningkaart

De kaarten van Koningkaart zijn super hip en helemaal naar wens aan te passen! Zie je een leuke kaart uit de collectie? Open hem dan in hun handige online ontwerp en verander de teksten, kleuren en lettertypes zoals jij het mooi vindt. Je kunt zelfs een andere achtergrond kiezen en illustraties toevoegen. Zo maak helemaal zelf een kaart die echt bij jullie past!

Retro & Vintage stijl bij Snoesjes

Als de retro & vintage stijl helemaal jullie ding is dan ben je bij Snoesjes aan het juiste adres! De kaarten hebben een echte vintage uitstraling met onder andere poëzie plaatjes, ruitjes, ouderwetse achtergronden en silhouetten. Op veel geboortekaartjes staan schattige diertjes en/of kinderen. Zwanger van een tweede of derde kindje? Ook hier heeft Snoesjes hele leuke kaartjes voor!

Betaalbare kaarten bij Goedkope Geboortekaarten

Heb je een iets minder groot budget in gedachten voor het geboortekaartje van jullie kindje? Neem dan eens een kijkje op de site van Goedkope Geboortekaarten! Zij verkopen de meest schattige kaarten voor een heel betaalbare prijs. En het fijne is dat zij geen logo/copyright op de achterkant van het geboortekaartje zetten.

Bij welke website zou jij een geboortekaartje bestellen?


Geplaatst

in

door