Geboortekaartjes met goudfolie

Één van de laatste trends van 2020 zijn geboortekaartjes met goudfolie. We zien bij Koningkaart overwegend geboortekaartjes met goudfolie, maar ook zilverfolie ontbreekt niet. Glossy goud- of zilverfolie geven een kaartje een chique uitstraling en passen perfect bij de aankondiging van de geboorte van je kindje. Binnen deze trend kun je natuurlijk kiezen uit talloze designs.  Welke heeft jouw voorkeur?

De minimalistische stijl zet nog even door

Minimalisme is al een tijdje in trek, less is more, niet alleen in de interieurs maar ook bij de geboortekaartjes. Kaarten met de naam als eye catcher op een mooie achtergrond zijn op dit moment erg hip. Vind je dat toch net iets te eenvoudig, maar houd je niet van teveel opsmuk? Ga dan voor alleen een naam van je kindje in goudfolie! Kies bijvoorbeeld dit groene geboortekaartje met trendy lettertype. Door de gouden letters valt de naam van je baby extra op en samen met de kleine, witte hartjes wordt het een schattig geheel.

Een kleine illustratie in goud of zilver

Kleine illustraties in goud- of zilverfolie brengen je kaart tot leven. Vooral hartjes, sterretjes of voetjes zie je steeds vaker terugkomen in de metallic folies. Of wat denk je van een silhouet van een dier of kindje? Deze glimmende illustraties doen het goed in combinatie met de naam in dezelfde foliekleur. Ook kun je eventueel kiezen voor een klein goudfolie detail aan de binnenkant van de kaart.

Geboortekaartjes met een foto van je baby

Ben je van plan na de geboorte een fotoshoot te laten maken van je new born baby? Dan kun je ook kiezen voor geboortekaartjes met foto. Zo krijg je meteen een persoonlijke touch bij je kaartje. De naam of een paar hartjes in glimmend goud of zilver maken zo’n uniek ontwerp helemaal klaar. Wil je maar een kleine foto toevoegen aan de kaart? Dan kun je kiezen voor een kaartje met labeltjes. Bestel de labels met foto’s of tekst apart en knoop ze met een stukje touw aan de kaart.

Bij Koningkaart kun je nu kiezen voor diverse designs met goud- of zilverfolie. Van minimalistisch tot stoer tot lief. En het allerleukste is: je kunt bijna al onze geboortekaartjes maken naar eigen inzicht. Verplaats bijvoorbeeld de illustraties of verander een font of kleur. Klaar met spelen in de designtool? Bestel een proefdruk om de kaart in het echt te bewonderen. Het pakketje dat je thuisgestuurd krijgt (inclusief goodies!) voelt als een cadeau om uit te pakken.


Geplaatst

in

door