Goedkope Geboortekaartjes, waar vind je die?

Je bent 32 weken zwanger, je kindje moet nog geboren worden en je bent druk met de spulletjes van je babyuitzetlijst. Een feit is dat je behoorlijk wat kosten maakt om alles aan te schaffen en je moet nog zoveel spulletjes kopen! Kleertjes, luiers, inrichting van de babykamer, kinderwagen, enzovoort, enzovoort… maar wat moet je gaan kiezen als geboortekaartje? Hoeveel geld wil je hiervoor uittrekken?
goedkope geboortekaarten

Trends in geboortekaartjes

Goedkope Geboortekaarten houdt de trends van 2017-2018 goed in de gaten en past deze gelijk toe op de geboortekaartjes. En zeg nou zelf, wie wilt geen trendy geboortekaartje? En ze zijn nog betaalbaar ook! Wat je veel terug ziet komen zijn bijvoorbeeld de botanische kaarten. Deze trend loopt al een tijdje en is nog steeds heel hot. Naast de botanische kaarten zie je ook steeds meer geometrische vormen, geinspireerd op de scandinavische interieurstijl. Naast deze twee trends kun je bij Goedkope geboortekaarten ook terecht voor een kaartjes met waterverf vlekken, een hip diertje, kraft, confetti of een simpel kroontje. Voor iedereen wat wils zou ik zeggen!
trends geboortekaartjes

Van alles wat!

Omdat ze zo erg op de trends letten, hebben ze altijd wel leuke nieuwe kaartjes. Ze passen helemaal bij de tijd en ze zijn zoooo leuk! Elke week staan er weer wat nieuwe geboortekaartjes op, met natuurlijk de nieuwste trends toegepast. Nu komen er dus bijvoorbeeld steeds meer kaartjes op met een okergele kleur of groengrijze kleur. Ook zie je dus meer kaartjes met geometrie, botanische planten en bohemian elementen.
Maar ook voor de liefhebbers van alledaagse kaarten kunnen bij Goedkope Geboortekaarten terecht. Ze plaatsen namelijk niet alleen maar geboortekaartjes voor jongens en geboortekaartjes voor meisjes gebaseerd op trends, ze hebben ook kaarten die altijd hip zouden blijven. Deze kaarten zullen nooit uit de mode gaan!
voorbeelden geboortekaartjes

Extraatje

Wat ook nog extra fijn is aan geboortekaartjes van Goedkope Geboortekaarten, is dat er geen logo op de achterkant staat. Bijna alle shops hebben een logo of copyright op de achterkant en als je deze wilt weghalen moet je daar voor betalen. Gelukkig hoeft dat hier dus niet, dat scheelt weer. Bovendien kun je van je favoriete ontwerp vooraf een gratis drukproef aanvragen. Dus… neem snel een kijkje bij Goedkope Geboortekaarten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply