Jouw favoriete geboortekaartje

geboortekaartjesGefeliciteerd, je bent in verwachting!

Een ontzettend leuke en spannende periode is aangebroken. Je houdt je bezig met het klaar maken van de babykamer en je shopt je gek voor leuke babykleertjes, een prachtige babykamer en andere benodigdheden. Als je hier eenmaal klaar mee bent gaat de zoektocht naar het geboortekaartje beginnen, maar dit kan nog wel eens lastig worden, er zijn namelijk zoveel verschillende aanbieders en nog veel meer leuke ontwerpen. Om het makkelijker te maken kun je je richten op een categorie. Neem eens een kijkje bij Koningkaart. Zij hebben geboortekaartjes ontworpen in verschillende stijlen, zo is er al een voorselectie gemaakt in de stijl die jij mogelijk leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan: hip en trendy, klassiek, vintage,  stoer of geboortekaartjes met foto. Je vindt de complete collectie terug bij geboortekaartjes dochter of geboortekaartjes zoon.

geboortekaartje ijsbeerSuper hippe geboortekaartjes

Hip en trendy is een grote favoriet, het is een erg populaire categorie met babykaartjes waarbij rekening is gehouden met de nieuwste trends. Zo kun je er bijvoorbeeld tweeluik geboortekaartjes vinden die vanuit het midden opengaan met een foto aan één zijde en de naam en datum op de andere zijde. Of wat dacht je van een langwerpige kaart met een los labeltje eraan. Niet alleen deze categorie is van nu, ook de stoere, klassieke en zelfs de vintage geboortekaartjes zijn ontworpen volgens de laatste mode. Je ziet verschillende elementen, illustraties en achtergronden terugkomen.

silhouet geboortekaartjesHelemaal van nu

Een stijl die het nog steeds goed doet, zijn de geboortekaartjes met een silhouet er op. Je ziet ze in verschillende kleuren en maten en ze hebben verschillende leuke illustraties. Deze stijl varieert heel erg, zo zie je namelijk hele moderne kaartjes, maar ook vintage kaartjes met bijvoorbeeld een oude kinderwagen als silhouet. Is jouw kindje niet je eerste? Er zijn ook leuke silhouetjes met met een grote broer of zus erop voor een tweede kindje.

avontuurlijk geboortekaartjesEen groot avontuur

Niet alleen voor jou is het een spannende tijd, je kindje gaat ook een groot avontuur tegemoet, ze gaan van alles ontdekken en onderzoeken. Al een tijdje is deze avontuurlijke sfeer te vinden in het interieur van babykamers, je ziet stoere accessoires en gave muurbeschilderingen. Met dit in gedachten zijn er leuke kaartjes ontworpen in de categorie: avontuurlijke geboortekaartjes. Het zijn stoere kaartjes met illustraties van bijvoorbeeld bergen, wilde dieren en tiptitentjes. De pagina is enorm kleurrijk door al de verschillende en stoere kleuren bij elkaar.
Na deze categorieën en stijlen opgenoemd te hebben ben je denk ik helemaal klaar voor de goede keuze. Neem snel en kijkje op Koningkaart, ga aan de slag met de ontwerpen en bestel daarna een gratis proefdruk om het kaartje in eigen handen te bewonderen!

Leave a Reply