Je baby’s eerste verjaardag, van baby naar dreumes

De eerste verjaardag van je kindje is een speciale dag. Op die dag sluit je een heel bijzonder jaar af; het eerste jaar van je kindje. Bovendien is het de dag waarop je geen baby meer hebt, maar je baby officieel een dreumes is geworden. Hieperdepiep, hoera! Je kindje is 1! Geef een leuk kinderfeestje.

Cakesmash-fotoshoot

Je baby wordt maar één keer één, dus je mag best wel het één en ander uit de kast trekken om er een bijzondere dag van te maken. Anno 2016 is het een beetje een hype om een cakesmash-fotoshoot te doen. Je laat een mschermafbeelding-2016-11-25-om-12-08-06ooie taart maken (of maakt die met een beetje creativiteit zelf), kleedt je kindje mooi aan en je krijgt gegarandeerd hele bijzondere foto’s! De foto’s maak je vaak een tijdje voor de eerste verjaardag, zodat je de foto’s kunt gebruiken voor de uitnodiging voor je kindjes eerste partijtje.

Partijtje voor de eerste verjaardag

Laten we voorop stellen dat je kindje zelf maar kwalijk doorheeft wat er allemaal gebeurt op zijn of haar verjaardag. Je kunt enorm uitpakken (à la het verjaardagspartijtje van de kleine Xess Xava Sneijder), maar je kindje heeft zelf misschien wel veel liever een klein feestje met alleen de personen die belangrijk voor hem/haar zijn. Dus nodig opa’s en oma’s uit, ooms en tantes en neefjes en nichtjes. Meer kan, maar is voor je kindje in ieder geval niet nodig. Grote kans dat hij/zij na afloop van het feestje uitgeput zijn of haar bedje in gaat.

Bij verjaardagen horen cadeautjes

Natuurlijk horen cadeaus bij die eerste verjaardag! Je kindje heeft echter wel een leeftijd dat hij of zij het inpakpapier interessanter vindt dan de cadeaus die je daadwerkelijk voor je kindje koopt, dus hierin hoef je echt niet te overdrijven. Liever één groot cadeau waar veel mee gespeeld gaat worden, dan tien kleinere cadeaus.
kinderstoel-versiering-voor-de-eerste-verjaardag-t

Wel doen?

Ballonnen, vlaggetjes en toetertjes en trommeltjes. Geen feest zonder ballonnen, nietwaar? Kijk voor leuke uitnodigingen op Koningkaart.

Bewaren

Bewaren


Geplaatst

in

door

Reacties

0 reacties op “Je baby’s eerste verjaardag, van baby naar dreumes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *