Babykamer styling

Eindelijk is het zover… jullie zijn zwanger. Wat een geluks moment en wat gaat er veel door jullie heen die eerste paar minuten dat jullie jezelf realiseren dat het echt zo is. Er komt een kindje, misschien is het jullie eerst. Of zijn er al oudere broertjes of zusjes. In ieder geval komt er in beide gevallen heel veel op jullie af. Jullie moeten de verloskundige gaan bellen voor het maken van de eerste afspraak, wanneer gaan jullie het vertellen aan vrienden en familie?

Ook moeten er vaak zaken geregeld worden met werkgevers. En misschien voel jij jezelf als zwangere vrouw tijdens dit alles helemaal niet zo lekker. De misselijkheid die hoort bij het zwanger zijn. De een heeft er meer last van als een ander.

2548Babykamer Inrichten
Zodra de eerste dingen geregeld zijn kun je gaan beginnen aan de inrichting van de babykamer. Meubeltjes worden uitgezocht of er wordt nieuw leven geblazen in een prachtig bestaand familie wiegje. Kijk ook eens voor de tweedehands meubels die je zelf in een leuk kleurtje kunt pimpen.

Ook is het belangrijk om van te voren na te denken over de verlichting in de babykamer. Kinderkamer verlichting is belangrijk en je moet er goed over nadenken hoe lang je wilt dat het meegaat. Een lieve poezelige lamp in de babykamer is leuk als je babietje nog klein is, maar wat als ze wat groter worden? Is dit lamp nog net zo stoer dan? En wat kies je voor de muren? Een effen kleur of mooi behang? Al met al is het fijn als het kamertje wat langer meegaat als een jaartje.

GoodNightLights_018lrAccessoires
Ook kun je bijvoorbeeld de kleur bepalen door accessoires, zo kun je de muren egaal houden en later als je baby geen baby meer is snel wisselen door de accessoires een eruit te nemen en nieuwe neer te zetten. Of kies voor accessoires die een andere functie gaan krijgen. Zo vinden wij zelf bijvoorbeeld zo’n roze Lapin & Me lamp heel erg leuk. Als je baby klein is staat hij leuk als accessoire, maar dient ook prima als nachtelijk lampje tijdens voedingen. Mocht je kindje later als het wat ouder is bang worden in het donker, kun je de lamp gewoon aanlaten ’s nachts. Ze zijn veilig en kunnen tegen een stootje.

Al met al is de inrichting van de babykamer best wel iets om goed over na te denken. Vooral als liever hebt dat het kamertje wat langer meegaat dan alleen de baby tijd.


Geplaatst

in

door

Reacties

0 reacties op “Babykamer styling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *