Jojojanneke: hét adres voor vrolijke geboortekaartjes

Eén van de leukste voorbereidingen die je mag treffen wanneer je zwanger bent is het uitzoeken van een geboortekaartje. Vroeger deed je dit met zware boeken van de plaatselijke drukkerij, maar tegenwoordig kies je je kaartje online! Het online uitzoeken van een geboortekaartje heeft namelijk zo zijn voordelen. Je past zonder moeite zelf je kaartje aan en ben je niet helemaal tevreden? Dan begin je gewoon weer overnieuw. Als je op zoek bent naar hippe geboortekaartjes dan ben je bij Jojojanneke.nl aan het goede adres. Helemaal volgens de laatste trends, maar altijd met een vrolijke twist.

Vrolijke kaarten in verschillende stijlen
Bij Jojojanneke.nl kun je terecht voor alle soorten kaarten die je maar wenst. Voor jongens, meisjes en tweelingen heeft zij een heel groot assortiment met vrolijke kaarten. Ook kaarten waarop de oudere broers en zussen een rol spelen zijn ruim vertegenwoordigd. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen: vintage, retro, vrolijk, hip & trendy, stoer, lief, nostalgisch en modern & strak.

banners

Geboortekaartjes met dieren
Op veel van de kaarten van Jojojanneke spelen dieren een belangrijke rol. Vooral uiltjes en andere vogels, maar ook vossen, hertjes en eekhoorns zie je op veel kaarten terugkomen. Misschien ben je nog op zoek naar een ander soort diertje. Geen nood: er zijn ook leeuwen, apen, neushoorns en zelfs flamingo’s! Kijk snel op: geboortekaartjes dieren voor de mogelijkheden.

banners2

Pas zelf je kaart gemakkelijk aan
Met de online designtool pas je gemakkelijk het kaartje van je keuze aan. Misschien wil je wel een afbeelding verwijderen, of juist een afbeelding toevoegen. Dat kan allemaal. Ook het plaatsen van foto’s van je pasgeboren kindje doe je gemakkelijk zelf. Wanneer je kaartje klaar is kun je eerst een proefdruk bestellen, voordat je al je geboortekaartjes gaat bestellen. Met de code PK02JJ bestel je een gratis proefdruk. Zo kun je thuis zien of je kaart helemaal naar wens is.

Leave a Reply