Geboortekaartjes voor alle ouders in spé

DIY geboortekaartje silhouetteBij een zwangerschap komt veel om de hoek kijken. Je moet rekening houden met onder andere de babykamer, kleertjes en knuffels. Wat ook heel belangrijk is en wat niet mag ontbreken, zijn de geboortekaartjes. Na de geboorte wil je als het ware van de daken schreeuwen dat jullie een kindje hebben. Met de nieuwste trends verzorgen wij jouw ideale kaartje.

Bij Koningkaart hebben wij meer dan 1.000 geboortekaartjes in de leukste stijlen. Deze stijlen kun je verder geheel naar eigen wens aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om helemaal zelf je eigen kaart samen te stellen met onze online ontwerptool. Wat leuk is om te weten, is dat onze ontwerpen enkel verkrijgbaar zijn bij onze webshop.

Diverse ontwerpen

Tweeluik geboortekaartjeOnze ruime collectie bestaat uit veel diverse ontwerpen. Je kunt terecht bij de verschillende categorieën, zoals klassiek, stoer, vintage, hip of silhouet geboortekaartjes. Dit is handig voor het geval je al weet welke kant je ongeveer op wilt met het kaartje. Bijna alle elementen die al op het kaartje staan, kun je aanpassen naar eigen ingeving. Dit gaat heel makkelijk in onze online ontwerptool. Als toevoeging maak je de kaart uniek met eigen foto’s en zelfgeschreven tekst.

Trends

Bij onze kaarten houden we rekening met de nieuwste trends. Deze verwerken we in het ontwerp voor de leukste kaartjes. Trends die het over het algemeen goed doen bij de geboortekaartjes zijn de gouden tinten, botanische stijl, geometrische vormen, pastelkleuren en het effect van waterverf. Naast deze trends zijn er uiteraard veel meer ontwerpen die passen bij de komst van het kindje.

Geboortekaartjes labelsCreatieve extra’s

Je kunt er ook voor kiezen om een extra element aan de kaart toe te voegen. Dit maakt het kaartje helemaal af en is perfect voor creatieve ouders. Misschien lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan met onze DIY-labels. Dit zijn losse kaartjes voor aan je geboortekaartje. Deze moet je zelf knippen en bevestigen aan de kaartjes met een touwtje. Dit is natuurlijk niet het enige wat wij als creatieve extra aanbieden. Zo hebben we ook nog geboortekaartjes waarbij je een strookje van de voorzijde afsnijdt. Dit zorgt voor een verrassingseffect, waarbij je een klein stukje van de binnenkant onthult. Dit kan bijvoorbeeld een foto of de geboortedatum zijn. Tot slot hebben we ook nog versieringen, kraamkaartjes en sluitstickers als finishing touch.

Leave a Reply