Geboortekaartjes knutselen voor kersverse ouders

koningkaart geboortekaartjesBij Koningkaart hebben we niet alleen labelkaartjes voor trouwkaarten maar ook voor geboortekaartjes. Misschien krijg je al vrij snel na het huwelijk een kindje en ben zo’n fan van de labelkaarten, dat je ook een geboortekaartje kaart wil met labels.

Het geboortekaartje voor je kindje moet natuurlijk uniek zijn, net zoals jouw kind. Bij Koningkaart hebben wij het meest unieke kaartje voor jou en je pasgeboren spruit; labelkaartjes voor aan je geboortekaart. Onze ontwerpers hebben speciale geboortekaartjes ontworpen waar je een extra labelkaartje aan vast kunt maken met een touwtje.

geboortekaartje met fotoCreatieve ouders

Je krijgt de geboortekaarten niet kant-en-klaar met een label eraan. De labelkaarten moet je zelf nog los van elkaar snijden of knippen en vervolgens vastmaken aan het geboortekaartje. Het kan zo zijn dat dit best wel een klusje is, maar goed dat heb je toch wel over voor je kindje? Je hebt dan wel een uniek geboortekaartje! Je kan het op verschillende manieren vastmaken, met een touwtje of lintje of eventueel een prikpen.

De keuze is reuze

We hebben verschillende stijlen en formaten labels, zodat ze goed bij je geboortekaart passen. Ook zijn er verschillende soorten labels, zoals: met een quote, geboortedatum, naam, lengte & gewicht en misschien wel de leukste een foto. Iedereen is natuurlijk benieuwd hoe jullie kindje eruit ziet. Met zo’n schattig klein fotolabeltje weet iedereen gelijk wat voor prachtig kind je hebt. Jullie familie en vrienden kunnen het fotolabelkaartje ook nog ophangen aan de koelkast, prikbord of muur als leuke herinnering aan jullie pasgeboren spruit.

koningkaart labelkaartjesGemaakt met liefde

Als je toch nog niet het labeltje hebt gevonden waar je naar zoekt, hebben wij de perfecte oplossing. Je kan namelijk ook zelf je labels ontwerpen, net zoals alle geboortekaarten. Zo kan je zelf de geboorte- en labelkaarten goed met elkaar matchen. Made by Mom and Dad with love!

Leave a Reply