Geboortekaartjes dieren

dieren geboortekaartjesIn Nederland zijn we dol op dieren! We houden van ze met heel onze hart en ziel. Als kind begint het met een cavia, een hamster of een lief konijntje wat we koesteren en knuffelen en als je wat groter bent mag je van je ouders, als je geluk hebt, een kat of zelf een hond. Hoe leuk is dat, zo’n trouwe viervoeter in het gezin erbij. Dat maakt het gezin helemaal compleet. Maar niet alleen echte dieren, ook dierenprints in kleding, dierenfoto’s voor aan de muur komen weer helemaal in de mode.

Nieuwe trend bij Koningkaart

Geboortekaartjes met dieren zijn altijd al populair geweest en ook voor komen jaar zul je ze weer heel veel tegenkomen. Tijd dat we onze collectie met dieren geboortekaartjes weer eens wat gaan uitbreiden. We hebben al heel veel kaartjes moet dieren, maar van dieren krijg je nooit genoeg. Deze keer hebben we een hele mooie lieve geboortecollectie met vrolijke in waterverf geschilderde dieren als dansende giraf, vos, konijn, muis en das. En een collectie geboortekaarten met stoere bosdieren als een leeuw, beer en krokodil. Beide collectie gecombineerd met de andere trends van nu, denk aan botanisch, scandinavisch en bohemian trends.

Dus ga je voor een lief of juist stoer kaartje?

De geboortekaartjes met vrolijke dieren staan inmiddels bijna allemaal aan en je kunt ze sowieso vinden wij onze nieuwe geboortekaartjes maar ook rechtstreeks bij de pagina dieren geboortekaartjes, daar staan ze allemaal bij elkaar. Bestel vooraf eerst een gratis drukproef met code GP135, dan kun je je geboortekaartje alvast in het echt bewonderen. Twijfel je over je ontwerp? Op de pagina geboortekaartjes kun je natuurlijk al onze geboortekaartjes zien.

banner dieren geboortekaarten

Leave a Reply