Geboortekaarten van Studio Koekepeer: voor ieder wat wils

Twee streepjes bevestigen waar je zelf al even op hoopte: je bent zwanger! Naast het bedenken van een naam voor je kleintje en je voorbereiden op de bevalling moet er ook een hoop aangeschaft worden. De komende maanden zal je daarom nog heel wat keuzes gaan maken! Wat ook erg leuk is om uit te kiezen is het geboortekaartje voor jullie kleine prinses of stoere vent. Bij Studio Koekepeer wordt het je niet gemakkelijk gemaakt; er is zoveel leuks om uit te kiezen! Groot voordeel uit dat grote assortiment is dat er altijd een kaartje is dat bij jullie past. Wedden dat jullie ontwerp er tussen zit?

studio koekepeer

Jongetje, meisje of tweeling?
Of je nou een jongetje krijgt of een meisje, of misschien wel van allebeide één, bij Studio Koekepeer is er een groot assortiment met heel verschillende trendy geboortekaartjes. Zelfs voor drielingen zijn er kaartjes te vinden in de webshop. Kaarten met dieren, luchtballonnen of VW-busjes, je vindt ze allemaal!

Filter je wensen
Als je weet waar je naar op zoek bent dan is het gemakkelijk zoeken in de webshop van Studio Koekepeer. Aan de linkerzijde van de website kun je namelijk je wensen filteren. Wil je een kaartje met stippen, sterren of dieren? Dat kun je gemakkelijk aanvinken waardoor je zo de kaartjes te zien krijgt die aan jouw wensen voldoen.

studio koekepeer2

Vrolijk, kleurrijk en trendy
De kaarten van Studio Koekepeer kenmerken zich door de vele uitgebreide details, het feit dat de ontwerpen nauwgezet de trends volgen of zelfs voorop lopen op de trends en ontzettend kleurrijk en vrolijk zijn. Het geboortekaartje van jouw keuze zal zeker de ontvanger een brede glimlach op z’n gezicht bezorgen!

Pas zelf je kaart gemakkelijk aan
Als je eenmaal een kaartje hebt uitgezocht kun je met de online designtool van Studio Koekepeer het kaartje helemaal naar eigen smaak aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld foto’s uploaden of tekst verwijderen of toevoegen. Wanneer je kaartje klaar is kun je een proefdruk bestellen. Met de code GPHAPPY bestel je een gratis proefdruk.

Bestellen maarBanner_gratis_proefdruk_kleiner
Is je kaartje helemaal naar wens en hoeft er niets meer aan veranderd te worden? Bestellen maar! Als je op een werkdag voor 12.00 uur je kaartjes bestelt, dan worden je kaarten dezelfde dag nog verzonden en heb je je geboortekaartjes de volgende dag vaak al in huis. Denk je dat je het leukste dan al gehad hebt? Wacht maar tot je je kaarten verstuurd hebt, het leukste staat dan juist op het punt van beginnen!

Leave a Reply